EasyProgram Brexit

Wilt u zich goed voorbereiden op de Brexit? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden en/of advies. Wij zijn in staat om u goed te adviseren en u desgewenst binnen 4 uur aan te sluiten op ons eCustoms © systeem. Speciaal voor de Brexit hebben we ons eCustoms © systeem uitgebreid met onze Stukgoed module, een XML Upload functie én de eCustomsService © Soap Webservice. Hiermee worden de Douane formaliteiten, wellicht noodzakelijk voor export naar het Verenigd Koninkrijk, correct betrouwbaar en snel uitgevoerd. Snel beginnen : Omdat u gebruik gaat maken van onze vergunningen is een vliegende start mogelijk. Stukgoed module : Speciaal voor vervoerders met een variëteit aan opdrachtgevers en producten. U boekt uw opdrachten in onze Stukgoed module, u selecteert welke opdrachten bij elkaar op de Aangifte komen en eCustoms © doet de rest. De aangiftes verschijnen in uw overzicht. XML Upload functie : Gebruik deze functie indien uw ERP systeem Uw export facturen als XML bestand kan aanleveren. Via eCustoms © doet u deze XML uploaden en eCustoms © doet de rest. De aangiftes verschijnen in uw overzicht. Op aanvraag zijn andere bestandsformaten mogelijk. Bekijk hier de handleiding . eCustomsService © Soap Webservice : Heeft u dagelijks teveel aangiftes om de XML Upload functie te kunnen gebruiken, gebruik dan de eCustomsService © Soap Webservice. Deze Webservice kan direct vanuit uw ERP Systeem (in de achtergrond) worden aangeroepen na de facturatie van uw export factu(u)r(en). eCustoms © doet de rest, de aangiftes verschijnen in uw overzicht. Voor dit onderdeel is enige technische kennis van uw ERP Systeem vereist waarmee wij u natuurlijk graag verder helpen. Bekijk hier de handleiding . eCustoms © PortBase koppeling : Automatische koppeling met PortBase vanuit eCustoms © voor het aanmelden van containers/trailers naar het Verenigd Koninkrijk in de haven. Op verzoek kunnen wij u helpen met de aanmelding voor MED (melding export documentatie) bij PortBase.

EasyProgram Brexit

Wilt u zich goed voorbereiden op de Brexit? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden en/of advies. Wij zijn in staat om u goed te adviseren en u desgewenst binnen 4 uur aan te sluiten op ons eCustoms © systeem. Speciaal voor de Brexit hebben we ons eCustoms © systeem uitgebreid met onze Stukgoed module, een XML Upload functie én de eCustomsService © Soap Webservice. Hiermee worden de Douane formaliteiten, wellicht noodzakelijk voor export naar het Verenigd Koninkrijk, correct betrouwbaar en snel uitgevoerd. Snel beginnen :

Omdat u gebruik gaat maken van onze

vergunningen is een vliegende start mogelijk.

Stukgoed module : Speciaal voor vervoerders met een variëteit aan opdrachtgevers en producten. U boekt uw opdrachten in onze Stukgoed module, u selecteert welke opdrachten bij elkaar op de Aangifte komen en eCustoms © doet de rest. De aangiftes verschijnen in uw overzicht. XML Upload functie : Gebruik deze functie indien uw ERP systeem Uw export facturen als XML bestand kan aanleveren. Via eCustoms © doet u deze XML uploaden en eCustoms doet de rest. De aangiftes verschijnen in uw overzicht. Op aanvraag zijn andere bestandsformaten mogelijk. Bekijk hier de handleiding . eCustomsService © Soap Webservice : Heeft u dagelijks teveel aangiftes om de XML Upload functie te kunnen gebruiken, gebruik dan de eCustomsService © Soap Webservice. Deze Webservice kan direct vanuit uw ERP Systeem (in de achtergrond) worden aangeroepen na de facturatie van uw export factu(u)r(en). eCustoms © doet de rest, de aangiftes verschijnen in uw overzicht. Voor dit onderdeel is enige technische kennis van uw ERP Systeem vereist waarmee wij u natuurlijk graag verder helpen. Bekijk hier de handleiding . eCustoms © PortBase koppeling : Automatische koppeling met PortBase vanuit eCustoms © voor het aanmelden van containers/trailers naar het Verenigd Koninkrijk in de haven. Op verzoek kunnen wij u helpen met de aanmelding voor MED (melding export documentatie) bij PortBase.

EasyProgram